Lapponia Safety Oy:n Tietosuojaseloste

ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostilla osoitteesta myynti(at)lapponiasafety.com tai puhelimella 040 8364256. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 8.00-16.00 ja pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköpostiviesteihin yhden arkipäivän kuluessa.

TOIMITUSTAVAT
Toimituksissa käytämme Postin tai Matkahuollon palveluita. Toimitusmaksu ja -tapa määräytyy paketin koon ja painon mukaan.

PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS
Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun. Tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja uutta vastaavassa kunnossa.

MAKSUTAVAT
Klarna Palveluntarjoajan ja asiakkaan välille muodostuu sitova sopimus asiakkaan maksaessa valitsemansa tuotteen. Nettikaupassamme maksetaan Klarnan tuottaman maksupalvelun kautta. Voit maksaa tilauksesi verkkomaksuna omilla pankkitunnuksillasi (OP, Danske Bank, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, Nordea) tilauksen yhteydessä. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tai Verkkopankit Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09- 425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

REKISTERISELOSTE
Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen 2016/679 mukainen rekisteriseloste. Laadittu 9.4.2020.

REKISTERINPITÄJÄ
Lapponia Safety Oy
puh. 040 8364256
email: myynti@lapponiasafety.com

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Jenni Lindgren
puh: 040 8364256
email: jenni.lindgren@lapponiasafety.com

REKISTERIN NIMI
Lapponia Safety Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

 

 

REKISTERÖIDYN OIKEUDET
Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa omat henkilötietonsa ja oikaista virheellisesti rekisteröity tieto. Rekisteröidyllä on myös oikeus peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen rekisteröintiin ja käyttämiseen sekä tietojen siirto-oikeus toiseen järjestelmään niiltä osin, kun hän on ne itse toimittanut suostumuksen pohjalta. Rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilökohtaiseen tilanteeseen perustuen henkilötietojen käsittelyä, profilointia tai automaattista päätöksen tekoa asetuksen 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohtaan perustuen.

Rekisteröity voi toteuttaa oikeuksiaan ilmoittamalla tahdostaan Lapponia Safety Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse myynti@lapponiasafety.com tai nimetylle rekisterinhoitajalle. Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle rekisterinpitäjän laiminlyönnistä.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Asiakasrekisteri sisältää rekisteröidyn tietoja seuraavasti:
• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tilauksien ja/tai muiden asiakastapahtumien tiedot

Rekisteri voi sisältää myös tunnistetietoja asiakkaalle tarjottuihin sähköisiin palveluihin, mikäli asiakas on palveluiden käyttäjäksi rekisteröitynyt. Asiakastietoja säilytetään rekisterissä niin pitkään kuin se asiakassuhteen hoitamisen kannalta on tarpeellista.
Asiakassuhteen päättymisen jälkeen tietoa säilytetään kaksi (2) vuotta viimeisestä
asiakastapahtumasta tai niin pitkään kuin viranomaismääräykset vaativat tietoa säilyttämään ja arkistoimaan, mikäli tämä aika on edellä mainittua pidempi.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Rekisterin tietoja saadaan ensisijaisesti rekisteröidyltä itseltään sekä rekisteröidyn
asiakkuuteen, palveluiden käyttöön ja viestintään liittyvistä tapahtumista.

TIETOJEN LUOVUTUS
Lapponia Safety Oy voi jakaa henkilötietojasi tytäryhtiöihin Euroopan talousalueella ja ETA –
alueella tässä tietosuojaselosteessa kuvattuihin rajallisiin tarkoituksiin. Tiedot jaetaan vain
tiedonkäsittelytarkoituksiin ja soveltuvien lakien mukaisesti. Huomaa, että jotkin näistä palveluntarjoajista saattavat olla Euroopan unionin ulkopuolisissa maissa, jotka kuitenkin varmistavat henkilötietojesi riittävän suojaustason. Vaadimme palveluntarjoajilta sitoutumaan riittävään tieto- ja yksityisyyssuojaan varmistaaksemme tietojesi riittävän suojaustason ja luovutamme tietoja aina soveltuvien lakien mukaisesti.

Pidätämme oikeuden siirtää tietojasi siinä tapauksessa, että myymme tai siirrämme kaiken liiketoimintamme tai omaisuutemme tai osan niistä tai jos soveltuvat lait sitä vaativat.
Tällaisen myynnin tai siirron yhteydessä pyrimme kohtuullisin keinoin vaatimaan, että siirron vastaanottaja käyttää tämän rekisterin kautta antamiasi henkilötietoja tämän
tietosuojakäytännön mukaisesti.

REKISTERIN SUOJAUS
Suojaamme tietorekisteriä soveltuvien lakien mukaisesti hallinnollisilla, teknisillä ja fyysisillä
keinoilla estääksemme sivuston kautta kerättyjen henkilötietojen häviämisen, väärinkäytön tai luvattoman käytön, paljastumisen, muuttamisen tai tuhoamisen.

Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan nimetyillä henkilöillä. Rekisteri sijaitsee sähköisessä
muodossa salasanasuojatuilla palvelimilla.